Platform over schenken, erven en nalaten
Wil je weer beginnen met bewegen en sporten?

Wil je weer beginnen met bewegen en sporten?

Pak deze kans en begin weer met bewegen en sporten!
Vanuit de organisatie van de Goudse Singelloop is er plek voor ca 25 enthousiaste lopers/sporters die momenteel niet sporten, maar het wel graag zouden willen. Je gaat 6 weken voorafgaand aan de Goudse Singelloop lekker sporten op de atletiekvereniging AV Gouda. Je doel is meedoen aan een afstand van de Goudse Singelloop. Tevens krijg je daarna nog 3 maanden de mogelijkheid om te blijven sporten op eigen initiatief.

Doelgroep
De doelgroep voor het Sport Impuls Goudse Singelloop zijn mensen (jong en oud) vanuit de omgeving Gouda die last hebben van o.a. overgewicht of überhaupt niet aan sporten toekomen door sociale situatie. Graag willen we deze groep weer lekker aan het sporten krijgen.

Jouw programma
Het programma start op 6 augustus. Je eerste training van een uur is dan om 19 uur. Wekelijks ga je dan onder begeleiding met 25 andere enthousiastelingen trainen om uiteindelijk de 1, 2 of 3,5 km te lopen op 13 september tijdens de Goudse Singelloop.

Naast training krijg je ook instructie over eten en over je lichaam. Wat moet je wel eten en wat niet en hoe houd je je lichaam goed in balans voor, tijdens en na het sporten. Ook het omgaan met spierpijn wordt uitgelegd.

Het mooie is dat je ook vanuit de organisatie een shirt krijgt aangeboden en natuurlijk een startbewijs. Schrijf jij je ook in?!

Inschrijven en aanmelden
Heb je er zin in dan jezelf lekker aanmelden via [email protected].
Geef aan waarom jij vind dat je van het gratis programma gebruik mag en wil maken. Graag ook je telefoonnummer vermelden en dan nemen we snel contact met je op voor een eerste intake. Hierna zal je voorafgaand aan de eerste training nog een starterspakket ontvangen. Wij hebben er zin in en tot snel!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details