Platform over schenken, erven en nalaten
WWF EARTH HOUR

WWF EARTH HOUR

Laat zien dat jij geeft om de toekomst van onze aarde. Doe op zaterdag 26 maart om 20.30 uur één uur het licht uit om daarmee aandacht te vragen voor de kwetsbaarheid van onze aarde. Samen met miljoenen mensen in meer dan 190 landen zetten we de knop om voor WWF-Earth Hour.

We moeten de komende jaren drastisch onze manier van leven, consumeren en bedrijfsvoering veranderen om ernstige gevolgen van klimaatverandering te voorkomen. We moeten onze natuur beschermen, want natuur is een van onze belangrijkste bondgenoten tegen klimaat- verandering en van cruciaal belang voor ons voortbestaan. Zet de knop om! Dat kan op verschillende manieren:

DOE HET LICHT UIT

Doe het licht uit bij jou op het werk, op de sportclub, in de winkel en thuis. Op zaterdag 26 maart 2022 om 20.30 uur komen miljoenen mensen wereldwijd in actie tijdens WWF-Earth Hour. Kijk op www.wwf.nl/earthhour  voor meer informatie.

ROEP ANDEREN OP OM MEE TE DOEN

Roep anderen op om mee te doen met Earth Hour via social media met #earthhour. Hoe meer mensen zich aansluiten, hoe sterker de boodschap!

ZET OOK BIJ JEZELF EEN KNOP OM

We moeten allemaal ons steentje bijdragen om het verschil te maken voor onze natuur, onze toekomst en jouw wereld. Wat ga jij anders doen?

  • Benieuwd wat jouw impact is op onze aarde? Vul onze voetafdruktest in op www.wwf.nl/voetafdruktest
  • Laat je inspireren door onze gedragstips en bepaal wat jij anders gaat doen om jouw voetafdruk te vermin-deren. Kijk op www.wwf.nl/tips

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details