Platform over schenken, erven en nalaten
Zwerfdieren hebben het zonder toeristen nu extra zwaar.

Zwerfdieren hebben het zonder toeristen nu extra zwaar.

Wij hopen van harte dat het goed met je gaat in deze Coronacrisis. Helaas is dit niet het geval voor talloze zwerfdieren.

Door de (nood)situatie die zich nu voordoet is de ellende voor de miljoenen dieren op straat in vele landen werkelijk niet te bevatten…

Zoals je weet, zijn vrijwel alle zwerfdieren voor hun karige kostje, vooral aangewezen op het afval van hotels en restaurants. En soms kregen ze iets toegeworpen van toeristen.

Maar nu is er dus he-le-maal niets meer te vinden. Een drama van ongekende omvang. Dat besef doet ons ongelooflijke pijn.

Daar komt dan nog bij dat er voorlopig geen adopties meer mogelijk zijn. En dus geen opvangplaatsen meer, want de asielen zitten compleet vol.

Een ander groot probleem wat zich nu voordoet bij asielen en individuele dierenredders is het aankopen van voer en het brengen van gewonde dieren bij de dierenarts. Omdat 9 van de 10 al veel schulden hebben zal er meestal nu direct kontant betaald dienen te worden…

Tevens horen we al van diverse kanten dat de prijzen voor voer drastisch verhoogd worden. Veel dierenhelpers konden voorheen rekenen op resten van restaurants en schoolmaaltijden. Ook dat is nu in één klap weggevallen.

Ze kunnen hun eigen dieren vaak nu niet eens meer voeden, laat staan de honden en katten op straat die vaak ook van hen afhankelijk zijn…

Hoe moeilijk het momenteel ook is: wij moeten blíjven strijden voor onze vrienden de dieren. Dat verdienen ze, áltijd, maar vooral NU.

Daarom deze NOODOPROEP.

✅ Elke gedoneerde euro staat voor 2 kilo voer.
✅ Elke euro kan nét het verschil maken tussen leven en dood.
✅ Er is geen tijd te verliezen.
✅ Doneer je alsjeblieft?
✅ Wij weten precies waar deze hulp het beste kan worden besteed.

Op deze manier kunnen wij in alle machteloosheid toch nog iets heel goeds doen voor weerloze, afhankelijke dieren – namelijk hen helpen om te overleven!

Dus doneer daarom ajb vandaag nog voor deze extra campagne naar onze bankrekening: NL16 INGB 0004 7841 60 t.n.v. Stichting Dierennood o.v.v. “Noodactie zwerfdieren” Of via onderstaande doneerknoppen.

algemene doneerknop

Tikkie doneerknop

Veilig betalen met PayPal

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details