Platform over schenken, erven en nalaten
Terug naar overzicht

Ronald McDonald Kinderfonds

Het Ronald McDonald Kinderfonds wil, samen met de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen in het land, ervoor zorgen dat families met een ziek of zorgintensief kind optimaal voor hun kind kunnen zorgen en dicht bij elkaar kunnen zijn.

Kinderfonds opname

Daarom bieden wij gezinnen met een ziek of zorgintensief kind een warm en gastvrij verblijf in logeerhuizen bij ziekenhuizen, huiskamers in de ziekenhuizen en vakantiehuizen. ​

Werkwijze: vier kernwaarden

Het Kinderfonds heeft in alle activiteiten gezin en familie met een ziek of zorgintensief kind centraal staan. Daarbij bouwen we op vier kernwaarden.

  • Gastvrij: We zorgen ervoor dat families zich thuis voelen in onze Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen. We zijn respectvol en gaan zorgvuldig met elkaar om en respecteren iedere persoon zoals deze is.
  • Verbindend: Wij bieden een luisterend oor en tonen oprechte belangstelling voor wat onze gasten, collega’s en relaties beweegt. Zij voelen zich aan ons verbonden en wij streven ernaar een langetermijnrelatie met hen op te bouwen.
  • Kwaliteit gedreven: Wij gaan voor de beste kwaliteit in onze dienstverlening, en creëren daarmee een warme en veilige omgeving voor onze gasten. Gasten kunnen zich op ons verlaten, en daardoor alle aandacht geven aan hun kind. Ook in onze (fondsenwervende) events leggen we onze lat hoog en streven ernaar verwachtingen te overtreffen. Iedereen die zich voor ons inzet, voelt zich serieus genomen, gewaardeerd en gezien.
  • Betrouwbaar: In ons gedrag zijn we integer en betrouwbaar. We maken inzichtelijk waar we mee bezig zijn en hoe we ons geld besteden en zien dit als voorwaarde om personen en bedrijven sterk aan ons te binden.

Missie

De activiteiten van het Ronald McDonald Kinderfonds maken family centered care mogelijk. De invulling van family centered care kan namelijk niet zonder de aandacht, liefde en nabijheid van de familie bij het zieke en zorgintensieve kind. Nabijheid heeft een aantoonbaar positief effect op het fysieke en mentale welzijn van zowel het kind als de familie. Het Ronald McDonald Kinderfonds maakt de nabijheid van families bij zieke en zorgintensieve kinderen als geen ander mogelijk.

Visie

Het Ronald McDonald Kinderfonds speelt een essentiële rol bij het bevorderen van het fysieke en mentale welzijn van zieke en zorgintensieve kinderen en hun families. Door hen dichtbij elkaar te laten zijn. Keeping families close.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Gezondheid Adres Stationsplein 13
3818 LE Amersfoort
Nederland
Telefoonnummer 088-22 19 000 E-mailadres [email protected] Website kinderfonds.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details