Platform over schenken, erven en nalaten
Terug naar overzicht

Salvatoriaanse Hulpactie

De Stg. Salvatoriaanse Hulpactie ondersteunt kleinschalige projecten van missionarissen, missiezusters en lekenhelp(st)ers in de landen in het Zuiden. De steun is ten behoeve van de plaatselijke bevolking om zo tot een structurele lotsverbetering te komen.

De keuze van de projecten gaat vaak uit naar projecten gericht op kinderen, drinkbaar water, medische verzorging en hygiëne, onderwijs, landbouwcoöperatieven en de verhoging van het sociale en morele niveau.

De millenniumdoelstellingen lopen als een rode draad doorheen onze projecten.

Met de actie “financiële kinderadoptie” worden zo’n 3000 kinderen gesteund; in de landen in het zuiden (Paraguay, Brazilië, Oeganda, Rwanda, Kongo, India, Indonesië, Filippijnen). Wij hebben contact met bekende tussenpersonen ter plaatse; deze mensen zijn verantwoordelijk voor de kinderen en geven de donaties die wij ontvangen van vele Nederlandse adoptieouders. De kinderen kunnen hierdoor een opleiding volgen en zo aan een mooie toekomst bouwen. Voor € 16,50 per kind/maand, kan men een arm kind of een groep kinderen ondersteunen. De donateur ontvangt een foto en enkele gegevens over een kind dat hulp nodig heeft.

In het gratis driemaandelijks informatieblad vindt u onder de rubriek “concrete kreten”, een aantal projecten die u financieel kan steunen.

Bekijk hier ons informatieblad

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Kans op Onderwijs Adres Kerkstraat 27
6021 CH Budel
Nederland
Telefoonnummer +31 495 494940 E-mailadres [email protected] Website salvatorhulp.org

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details