Platform over schenken, erven en nalaten
Terug naar overzicht

Stichting Blindenhulp

Stichting Blindenhulp helpt blinden en slechtzienden en ondersteunt ook wetenschappelijke projecten en instellingen die zich inzetten voor visueel gehandicapten. De stichting verleent die steun uit de eigen inkomsten: hoe groter het jaarlijkse inkomen, hoe meer geld er beschikbaar is voor visueel gehandicapten.

Gift aan Stichting Blindenhulp is aftrekbaar
Daarom zijn spontane giften altijd welkom. U kunt uw donatie doen door geld over te maken, maar u kunt de stichting bijvoorbeeld ook benoemen tot erfgenaam. Uw notaris kan u hier meer over vertellen. Stichting Blindenhulp heeft de ANBI-status zodat uw gift aftrekbaar is van de belasting.

Voorbeelden: geholpen projecten
“Hartelijk dank voor uw bijdrage aan het I-Cane-project – een project voor de ontwikkeling van een elektronische witte stok. Stichting Blindenhulp heeft hiermee geholpen het leven van de blinde en slechtziende medemens mobieler, zelfredzamer en veiliger te maken,”zegt Huub Grooten, secretaris van de stichting I-Cane.

Sinds een aantal jaar ondersteunt Stichting Blindenhulp ook het KNGF Geleidenhonden bij de training van blindengeleidenhonden. Labrador Pilou wordt op dit moment daarvoor getraind.

algemene informatie

Services Blinden & Slechtzienden Adres Cantaloupenburg 25
2514 KJ Den Haag
Nederland
Telefoonnummer 06-18059137 E-mailadres info@blindenhulp.nl Website blindenhulp.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details