Platform over schenken, erven en nalaten
Terug naar overzicht

Stichting Nationale Dierenzorg Wassenaar

Seniorenclub:het gezelligste dierentehuis van Nederland!
Stel: u verhuist naar een verzorgingstehuis en uw bejaarde dier mag niet mee, uw dier heeft medische problemen waardoor de verzorging thuis te zwaar wordt of uw kinderen blijken ineens allergisch te zijn. Wat nu….?

De redenen waarom mensen niet meer zelf voor hun hond of kat kunnen zorgen zijn talrijk. De Seniorenclub, het eerste bejaardentehuis voor honden en katten in Nederland, biedt uitkomst. Deze dieren komen uit heel Nederland. Net als mensen leven onze “bewoners” op van aandacht en goede zorg.
De Seniorenclub is een onderdeel van Stichting Nationale Dierenzorg. Nationale Dierenzorg werd in 1926 opgericht door enkele hofdames van koningin Wilhelmina en is uitgegroeid tot een veelzijdige dierbeschermende organisatie bestaande uit een asiel, pension, dierenambulance, hondencrèche en dierenbejaardentehuis.
Met 90 jaar ervaring heeft Nationale Dierenzorg veel expertise in huis. Een team van professionele medewerkers versterkt door gemotiveerde vrijwilligers zorgt er voor dat het de dieren aan niets ontbreekt. Ook staan ze klaar met raad en daad voor mensen.

De honden wonen in roedels van zo’n 8 tot 10 honden. Zij beschikken per roedel over een kamer met voldoende ligplaatsen, vloerverwarming en een uitloop naar buiten. Daarnaast gaan ze een aantal keer per dag naar de speelwei met één van de verzorgers. Onze gepensioneerde katten beschikken over een gezellige kamer met meubels, kattenmandjes en een vliering met kattentrapjes.
Er is een overdekte buitenren met klimbomen en ze hebben vrij toegang tot een kattentuin van maar liefst 250 m2! Onze vaste dierenarts komt twee maal per week langs om de dieren indien nodig te onderzoeken en voor spoedgevallen beschikken wij over onze dierenambulance waarmee wij snel bij de dierenarts kunnen zijn.

Warme harten zijn altijd welkom: word donateur of adoptant!
Helaas komt het nog steeds voor dat een eigenaar overlijdt zonder iets geregeld te hebben. Ook zijn er regelmatig niet meer plaatsbare asieldieren die we nog graag een plezierige oude dag willen bezorgen. Voor deze dieren hebben we een “Adoptiefonds”. U helpt ons

dan met de financiële kant van de zorg en kunt zelf langskomen om met uw adoptiedier een wandeling te maken op het terrein. Draagt u de bewoners van de Seniorenclub een warm hart toe? Direct kennis maken met de bewoners? Ga dan naar www.seniorenclub.nl!

Het is verstandig tijdig na te denken over wat er met uw dier gebeurt als u er zelf niet meer voor kunt zorgen. U kunt testamentair vast laten leggen dat Nationale Dierenzorg de zorg voor uw dieren overneemt, mocht dat nodig zijn. U kunt letterlijk een mooie oudedagvoorziening voor uw huisdier regelen, en daarmee bent u beiden geholpen. Een hele geruststelling!

Dierenzorg ontvangt geen overheidssubsidie en is dus geheel afhankelijk van de steun van particulieren en bedrijven.
De bewoners van de Seniorenclub zijn u zeer dankbaar!

algemene informatie

Services Dierenbejaardenhuis Adres Zijdeweg 56
2245 BZ Wassenaar
Nederland
Telefoonnummer 070-5179852 E-mailadres info@ndz.nl Website NDZ.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details