Platform over schenken, erven en nalaten
Terug naar overzicht

World Animal Protection Nederland

Op naar een betere wereld voor dieren!

We beschermen dieren, wereldwijd. Wilde dieren, dieren in gemeenschappen, dieren in de veehouderij en dieren in rampensituaties. We leveren directe noodhulp, geven voorlichting en lobbyen voor betere wetten en regels. We werken aan een wereld waarin dierenleed niet bestaat.

We stoppen dierenleed. We bieden noodhulp en educatie en helpen overheden en gemeenschappen om voor hun dieren te zorgen en ze te beschermen.

We laten de wereld zien dat dieren belangen hebben en dat wij daarvoor opkomen. We voeren campagne voor een Universele Verklaring van Dierenwelzijn die wereldwijd zal leiden tot diervriendelijker leven.

We inspireren mensen om dieren te beschermen. Zo zetten we ons al jaren in tegen de berengalindustrie en beer – hondengevechten. We ruimen afval op zee op en beschermen dolfijnen. Ook voeren we campagne tegen het gebruik van dieren voor toeristisch vermaak, zoals olifantenritten, het maken van selfies met tijgers en het knuffelen met leeuwen. Allemaal voorbeelden van hoe we dierenleed stoppen door mensen te helpen dieren te respecteren en te beschermen.

We zetten dieren wereldwijd op de agenda. Zo helpen we bij het vormgeven van de Duurzaamheidsdoelen van de Verenigde Naties (VN), die alle landen vanaf 2016 over moeten nemen. Zo zorgen we ervoor dat de bescherming van dieren niet wordt vergeten.

Deze acties kunnen wij alleen doen dankzij de steun van onze donateurs. World Animal Protection krijgt geen subsidie en is volledig afhankelijk van de giften van dierenvrienden. Met uw steun kunnen we het verschil maken in de leven van miljoenen dieren in nood. Deze dieren hebben mensen nodig die voor ze opkomen en ze helpen. Mensen zoals u.  Steun ons vandaag nog met een gift via uw testament of schenking. Zo draagt u direct bij aan onze hulp aan duizenden dieren in nood, nu en in de toekomst. We gaan graag met u in gesprek over de verschillende mogelijkheden van doneren. U kunt contact opnemen met Relatiemanager Erika Frey via de bovenstaande gegevens.

Dank u wel!

Bankrekeningnummer:IBAN NL30TRIO 0198307365
KvK nummer: 40531234
ANBI nummer: 810592873

algemene informatie

Adres Louis Couperusplein 2-III
2514 HP Den Haag
Nederland
Telefoonnummer +31 (0) 6 18 41 58 29 E-mailadres erikafrey@worldanimalprotection.nl Website worldanimalprotection.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details