Platform over schenken, erven en nalaten

Voor de 36e keer verschijnt de NEDERLANDSE NOTARISAGENDA

Onlangs is de 36e editie van de Nederlandse Notarisagenda (NNA) verschenen en verspreid onder erfgoedadvocaten, ziekenhuizen, maatschappelijk werkers binnen woon-zorgcentra en andere betrokken organisaties. 

Veel mensen besluiten een stichting of instelling te begunstigen met een gift, erfenis of notariële schenking. Het is dus belangrijk om onder de aandacht te komen van de notarissen in Nederland. De NNA is door haar historie, reputatie en aanvullende communicatienetwerk een zeer effectief middel om dit te bereiken. De vele enthousiaste reacties die wij ieder jaar weer ontvangen bewijzen dit ook.


De Nederlandse Notarisagenda bevat naast bedrijfsreportages een handig calendarium voor dagelijkse gebruik, plus een praktisch naslaggedeelte met instellingen, stichtingen, corporaties en verenigingen. Handig voor zowel bedrijven als privépersonen die kleine of grote schenkingen willen doen. 

De uitgeverij achter De Nederlandse Notarisagenda en Notaris Online

Al meer dan drie decennia fungeert Louwers Mediagroep als gezaghebbende uitgever van vaktijdschriften en special interest magazines voor bedrijfsleven de zorg en overheid in de Benelux. Inmiddels is het portfolio het aantal van 30 kwaliteitsmagazines en multimedia-platforms gepasseerd. 

Vanuit onze kantoren in het Limburgse Weert en West-Vlaamse Oostkamp zetten we ons met ruim 50 medewerkers volop in om de diverse branches van de mooiste edities en laatste nieuwsfeiten te voorzien. Via een omvangrijk en krachtig communicatienetwerk, dat bestaat uit een mix van print, online, digitale nieuwsbrieven en social media, wordt dagelijks actuele, unieke content verspreid onder de meest relevante doelgroepen. Het maakt Louwers Mediagroep een modern, full-service mediabedrijf dat blijft evolueren en graag ook uw bedrijf als communicatiepartner ondersteunt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details