Platform over schenken, erven en nalaten
HELP DE MENSEN IN MAROKKO

HELP DE MENSEN IN MAROKKO

Het Rode Kruis opent Giro 6868 vanwege de hevige aardbeving in Marokko. Daarbij kwamen zeker honderden mensen om het leven. Onze toegewijde hulpverleners zijn ter plaatse in onder andere Marrakesh en de provincie Taroudant, waar ze eerste hulp bieden, gewonden naar ziekenhuizen vervoeren en psychische ondersteuning verlenen aan degenen die getroffen zijn door deze tragische gebeurtenis.

In de komende dagen zal steeds meer duidelijk worden. Het Rode Kruis richt zich nu op de directe hulpverlening om te zorgen dat zoveel mogelijk mensen de hulp krijgen die zij nodig hebben en probeert zo snel mogelijk te helpen.

Help jij mee met een gift?

We staan voor een immense uitdaging, maar met jouw hulp kunnen we essentiële steun bieden aan degenen die dit het meest nodig hebben. Jij kunt het verschil maken door te doneren op Giro 6868, dat direct zal bijdragen aan de hulpverlening van de Marokkaanse Rode Halve Maan, het Rode Kruis in Marokko.

Elke bijdrage, groot of klein, is van onschatbare waarde en maakt het mogelijk om mensen in Marokko te helpen in deze moeilijke tijden. Alvast bedankt voor jouw steun.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details