Platform over schenken, erven en nalaten
Terug naar overzicht

MS Vereniging Nederland

MS Vereniging Nederland is de enige patiëntenvereniging in Nederland voor mensen met multiple sclerose (MS) en hun naasten. Wij komen op voor de belangen van onze 8.500 leden en bevorderen de emancipatie en volwaardige participatie van mensen met MS in de maatschappij. Ook stimuleren wij het tot stand komen en in stand houden van voorzieningen voor mensen met MS. Zodat mensen met MS zo zelfstandig mogelijk kunnen blijven functioneren in de maatschappij.

Altijd dichtbij

MS Vereniging Nederland is altijd ‘dichtbij’. Wij brengen mensen met MS en direct betrokkenen bij elkaar om kennis en ervaringen te delen. En geven informatie over de ziekte en het leven met MS zodat men keuzes kan maken om de regie over het eigen leven te houden. Wij zetten ons in voor de kwaliteit van de zorg als belangrijk middel voor de kwaliteit van leven.

Vraagbaak

Wij bieden onze leden activiteiten en diensten aan die hen ondersteunen bij vragen en problemen. Bijvoorbeeld door het geven van informatie via themabijeenkomsten in het hele land, het ledenmagazine MenSen, de MS-telefoon en de website.

Nalaten aan MS Vereniging Nederland

Hoeveel MS Vereniging Nederland ook voor mensen met MS en hun omgeving betekent, we kunnen onszelf nog lang niet opheffen. MS is immers nog steeds niet te genezen. Onze inzet blijft dus noodzakelijk. En daarbij kunnen we iedere vorm van steun gebruiken. Ook uit nalatenschappen van mensen die weten hoe belangrijk ons werk voor mensen met MS is.

ANBI

De Belastingdienst heeft MS Vereniging Nederland aangemerkt als ANBI-instelling (Algemeen Nut Beogende Instelling). Daardoor is schenken en nalaten aan MS Vereniging Nederland vrijgesteld van (erf)belasting.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het nalaten aan MS Vereniging Nederland? Neem dan contact op met het landelijk bureau op telnr. 088 374 8500.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Ziektebeelden Adres Fornheselaan 118
3734 GE Den Dolder
Nederland
Telefoonnummer 088-374 85 00 E-mailadres info@msvereniging.nl Website msvereniging.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details