Platform over schenken, erven en nalaten
Terug naar overzicht

Stichting Haags Dierencentrum

Stichting Haags Dierencentrum
Stichting Haags Dierencentrum zet zich al 140 jaar volledig in voor de opvang van honden en katten die op straat zwerven of worden achtergelaten in een leeg huis. Ook eigenaren die door omstandigheden afstand moeten doen van hun hond of kat kunnen bij ons terecht. Er komen gemiddeld zo’n 1.700 honden en katten binnen per jaar.  Met ruim 20 vaste medewerkers en een groot aantal vrijwilligers proberen wij het verblijf in het asiel zo aangenaam mogelijk te maken voor de honden en katten.

Uiteindelijk weer naar een fijn thuis
Zieke dieren worden door onze eigen dierenartsen behandeld in de interne kliniek, hier worden ook castraties, sterilisaties en gebitsrenovaties uitgevoerd. Elk dier wordt geënt en indien nodig gechipt bij binnenkomst. Ook aan gedragsproblemen wordt door ons veel aandacht besteed. Onze medewerkers zijn in het bezit van het diploma gedragstherapeut en gaan op een positieve manier (zonder gebruik te maken van correctiemiddelen) hiermee aan de slag. Onze inzet heeft uiteindelijk tot doel alle dieren weer aan een nieuw, fijn huis te helpen en een blije toekomst. Dat verdienen ze!

Samen met u
Wij krijgen van de gemeente een vergoeding voor de eerste twee weken van verblijf van een dier. Voor alle (medische) kosten na deze twee weken zijn wij zelf verantwoordelijk. De meeste dieren zitten langer dan twee weken bij ons, totdat ze klaar zijn om naar een nieuwe eigenaar te gaan. Financiële bijdragen van donateurs, sponsors en eenmalige gevers die echt om dieren geven, zijn voor onze organisatie (lees de dieren) van levensbelang.

Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u liever met eigen ogen zien wat wij doen, stuurt u dan een bericht aan: kantoor@haagsdierencentrum.nl

algemene informatie

Services Dierenwelzijn Adres Lozerlaan 595
2544 MC Den Haag
Nederland
Telefoonnummer 070-7470100 Website haagsdierencentrum.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details