Platform over schenken, erven en nalaten
Terug naar overzicht

Stichting Schreeuw om Leven

Schreeuw om Leven is de grootste pro-life stichting van Nederland die naast het publieke debat ook uitziet naar de vrouw, vanuit de erkenning dat het abortusprobleem niet kleiner wordt zonder structurele hulp aan onbedoeld zwangere vrouwen. Mede daarom is Er is Hulp in het leven geroepen.

Er is Hulp steunt vrouwen zowel voor als na een abortus. Denk hierbij aan financiële steun, waarbij alles voor de baby kan worden geschonken aan een vrouw of gezin die geldproblemen als belemmering ervaren voor het houden van hun ongeboren kind. Even zo belangrijk is de morele steun van onze Er is Hulp buddy’s, die door het hele land als vrijwilliger oproepbaar zijn. Zij steunen vrouwen en gezinnen met urenlange gesprekken en begeleiding. Ook zijn zij de brug tussen hulpvrager en stichting voor het ontvangen van hulpmiddelen. Vergeet ook niet de vrouwen die te maken krijgen met dwang. Het komt regelmatig voor dat familie of partner directe of indirecte druk zet op een vrouw die haar kind wenst te behouden. Ook in die gevallen kunnen vrouwen terecht bij Er is Hulp, voor het regelen van een veilige geheime locatie, morele en financiële steun.

Dankzij dit werk, kiezen meerdere vrouwen wekelijks voor het behouden van hun ongeboren kind. Sommigen van hen stonden zelfs al op het punt om een abortus te doen. Maar door de uitgestoken hand, waar zij tot dat moment tevergeefs op hoopten, zorgt in veel gevallen voor een nieuwe kijk naar de toekomst en naar het moederschap. Ook helpen wij vrouwen die spijt krijgen van hun abortus na het innemen van de eerste abortuspil. Op dat moment kan de vrouw mogelijk nog terug middels een traject dat Er is Hulp begeleidt.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Hulp aan Kansarmen Adres Ruitersweg 35A
1211 KT Hilversum
Nederland
Telefoonnummer 035-6244352 E-mailadres info@schreeuwomleven.nl Website schreeuwomleven.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details