Platform over schenken, erven en nalaten
Terug naar overzicht

Zwerfdierenopvang de Nomadenhof

Zwerfdierenopvang De Nomadenhof is een dierenasiel, gelegen in het prachtige Zwettebos aan de rand van Sneek.

Onze belangrijkste taak is het opvangen, verzorgen en herplaatsen van honden en katten die worden gevonden of waar afstand van is gedaan.
Daarnaast geven wij voorlichting aan scholen, particulieren en bedrijven over wat ons werk inhoudt, hoe je honden en katten verantwoord houdt, en hoe je zwerf- en afstandsdieren voorkomt.

Bij De Nomadenhof zorgen we er met een fantastisch team mensen voor dat het de dieren aan niets ontbreekt en dat ze in een goed en passend nieuw thuis worden geplaatst. Onze vaste medewerkers hebben de dagelijkse zorg voor de dieren: dat varieert van de algehele verzorging en medicatie toedienen, tot het schoonmaken van de verblijven en de dieren veel aandacht geven. Onze vrijwilligers zijn onmisbaar en vervullen dankbare taken. Zij vangen de flessenkittens op, trainen en knuffelen dieren met gedragsproblemen, onderhouden het groen rondom ons pand en doen allerlei klusjes. De bestuursleden zorgen er op vrijwillige maar professionele basis voor dat De Nomadenhof een prachtig bedrijf is en blijft.

Zonder onze samenwerkingspartners kunnen wij dit mooie werk natuurlijk niet doen. Wij werken daarom nauw samen met Dierenambulance ‘De Meren’, AniCura Dierenkliniek De Waterpoort en Re-Trail Dogs. Ook dragen veel lokale ondernemers en particulieren ons een warm hart toe en steunen zij ons door middel van fantastische donatie-acties en (gedeeltelijke) sponsoring.

Wij vangen alleen dieren op uit de gemeenten Súdwest-Fryslân en de Fryske Marren. Maar onze dieren worden door heel Nederland geplaatst.

Kijk voor meer informatie op www.nomadenhof.net of neem contact met ons op.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services DierenhulpverleningDierenwelzijnDierenbeschermingDierenDiereninstanties Adres Leeuwarderweg 93
8603 CM Sneek
Nederland
Telefoonnummer 0515 - 413399 E-mailadres bestuurdenomadenhof@gmail.com Website nomadenhof.net

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details