Platform over schenken, erven en nalaten
Alle donaties gaan 100% naar hulp voor dieren. Zo kan het dus óók!

Alle donaties gaan 100% naar hulp voor dieren. Zo kan het dus óók!

andana Anchalia is de oprichtster van Kannan Animal Welfare en heeft altijd 130 tot 150 honden onder haar hoede.

En allemaal in heel grote nood. In die landen is er geen beginnen aan om zomaar ‘ietwat zielige’ honden op te nemen.

Vandana probeert juist de meest óngewenste dieren te helpen. Die geen ander asiel een plekje wil bieden. Zij vindt dat JUIST die dieren ook een kans verdienen, dat is waar het allemaal om draait als we het hebben over echte dierenhulp. Zij weet ook, door alle ervaringen in de loop der jaren, welke zieke en/of gewonde dieren op straat over het hoofd worden gezien omdat het ‘te zware gevallen’ zijn. Het zal maar van je gezegd worden…

Donaties komen maar mondjesmaat binnen en zeker niet vanuit eigen land. Stichting Dierennood is altijd open en eerlijk over wat we doen en wie wij graag willen gaan ondersteunen. Geloof ons op ons woord of bekijk anders zelf nog even de Facebookpagina van dat asiel. Wij denken zomaar dat jullie dan volledig achter ons gaan staan…

Overtuigd om ook het fantastisch goede werk van Vandana te gaan ondersteunen? Gebruik dan onderstaande betaalbuttons of maak ajb vandaag nog een donatie over naar: NL16 INGB 0004 7841 60 t.n.v. Stichting Dierennood o.v.v. ‘Hulpproject 144’. 

Iedere donatie wordt door ons 100% alleen voor het hulpproject zelf gebruikt, zonder enige aftrek!  

Klik ajb op een van de knoppen hieronder om te doneren, waarbij de bedragen zonder omschrijving ten goede komen aan het actuele
Hulpproject van de Maand.

Voor onze adoptie-op-afstand katten zijn wij van Spanje naar Servië gegaan!

Al meer dan 10 jaar hebben wij als stichting de niet plaatsbare katten van Damian Garcia van het asiel El Gato Andaluz in Zuid-Spanje samen met jullie proberen te helpen via adopties-op-afstand.

Helaas is Damian onlangs met zijn prachtige werk moeten stoppen, omdat de nieuwe eigenaar van de grond van het asiel hem weg wilde hebben. Gelukkig heeft hij alle katten op tijd weten te herplaatsen, maar het is natuurlijk erg jammer dat er daar nu geen opvang meer is voor zwerfkatten in nood. Gisteren hebben wij iedereen die een of meerdere katjes van hem op afstand geadopteerd hebben hiervan op de hoogte gebracht.

Na een strenge selectie hebben wij een ander adres gevonden, waar extra steun in de vorm van maandelijkse bijdragen ook heel goed terecht komt. Wij hebben gekozen voor Aleksandra Dokić, een vrouw die prachtig werk doet voor veel (vaak gewonde) katten in Servië. Zij en haar tientallen katten verdienen het zo om extra hulp te krijgen.

Aan de bestaande donateurs-op-afstand hebben wij gevraagd om hun bijdragen ajb voort te zetten. Aan jullie willen wij vragen om met min. 6 euro per maand een van de hierboven afgebeelde niet-herplaatsbare katten met een handicap te gaan ondersteunen. Deze geweldige vrouw redt al 20 jaar katten in dit zeer dieronvriendelijke land en ze staat er vrijwel helemaal alleen voor.

Klik hier voor meer info en ook om eventueel een katje maandelijks te gaan ondersteunen. Alvast veel dank!

SPOED! Wie wil als vrijwilliger in een asiel op een Grieks eiland komen werken?

Vorige maand vroegen wij jullie aandacht om twee Nederlandse vrouwen in Griekenland te komen helpen. Gelukkig kwamen daar een paar positieve reacties op. Voor het najaar zijn daar nog plekken voor open maar hieronder nu twee mogelijkheden om op Griekse eilanden te gaan helpen in echte asielen.

Wij hebben het dan over de eilanden Skiathos en Zakynthos. Op Skiathos gaat het om het verzorgen van ca. 150 opgevangen katten. Afhankelijk van de data zijn er daar eventueel mogelijkheden voor gratis accommodatie. Meer info over dat asiel kun je HIER lezen.

Voor Zakynthos betreft het een hondenasiel met ca. 300 dieren. Hier de link naar een eerder hulpproject van ons. Voordat je zelf je accommodatie daar gaat boeken, kun je eerst even mailcontact hebben met de Nederlandse Astrid Kooring, die daar woont. Bij beiden kun je afspreken om van de luchthaven te worden opgehaald.

Interesse in een van beiden? Stuur dan een mailtje met je gegevens naar:
# Skiathos
– Julie Adams: [email protected] (in het Engels)
# Zakynthos: Astrid Kooring: [email protected] (In het Nederlands)

De Corona-problemen lijken momenteel voor de meeste Griekse eilanden voorbij te zijn, maar uiteraard onder voorbehoud van wijzigingen!

120 honden van Lenuta in Roemenië zijn gelukkig gered uit het dodingsstation via een geslaagde donatieactie van Split-A-Gift i.s.m. onze stichting en alle dieren zitten nu in een nieuwe opvang met veel ruimte om samen te kunnen spelen…

120 honden gered door een donatie via Split-A-Gift!

Je verjaardag vieren en zo 120 honden van een afschuwelijke dood kunnen redden? Dit kon door een donatie die wij ontvingen via onze partner Split-A-Gift.

Dit online platform maakt het mogelijk een zelf te bepalen percentage van je cadeaugeld (dit kan van 5-100%) te delen met een goed doel en door deze actie beseffen we des te meer wat zo’n partnership voor zovele dieren kan betekenen!

Misschien heb jij binnenkort ook iets te vieren, bijvoorbeeld een verjaardag, geboorte, huwelijk, jubileum, housewarming of iets anders om te delen voor dieren in nood? Neem dan even een kijkje via DEZE LINK.

Veel succes ermee en als je meer overleg wil hebben, dan kun je met Jetty van Split-A-Gift mailen.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details