Platform over schenken, erven en nalaten
Extra ambulance voor het kittenseizoen

Extra ambulance voor het kittenseizoen

Stichting Roze werd misschien niet begroet door stralend weer, maar ze ontvingen wel stralend nieuws: een gloednieuwe ambulance stond klaar om opgehaald te worden.

Dit is de vierde ambulance die ze ontvingen en dat was hard nodig. De organisatie moest namelijk veel meer dieren vervoeren dan de jaren daarvoor en het zou nog erger worden. Hun organisatie helpt veel gemeenten. Binnenkort komen er zelfs meer gemeenten bij die met hen willen samenwerken. Maar het probleem was dat ze niet genoeg vervoer hadden om alle dieren te helpen. Als ze geen goede ambulances hebben, kunnen ze de dieren niet helpen. En dan kunnen ze ook niet samenwerken met de gemeenten. Het was al moeilijk genoeg met de drie ambulances die ze nu hebben. Eén van die ambulances werkte vaak niet goed en zal volgend jaar waarschijnlijk helemaal kapot zijn. Het eiste niet alleen zijn tol bij de dieren, maar ook bij de vrijwilligers. Dit kon niet langer meer zo.

Vol gas het nieuwe kittenseizoen in

Ze hoopten dat DierenLot hen wilde helpen met een extra ambulances, zodat ze nog meer dieren kunnen helpen en hun werk goed kunnen blijven doen. Het was heel even wachten tot al het papierwerk rond was, maar eindelijk konden ze de nieuwe dierenambulance ophalen. Dankzij deze nieuwe aanwinst zijn ze nu goed voorbereid om weer vol gas te geven.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details