Platform over schenken, erven en nalaten
Als een kind laat zien dat zij er alles aan doet om naar school te gaan, zou u haar dan helpen?

Als een kind laat zien dat zij er alles aan doet om naar school te gaan, zou u haar dan helpen?

Janice staat elke ochtend om 4 uur op en loopt dan 1 tot 2 uur door de bergen om naar school te gaan. Zij gelooft dat onderwijs haar gaat helpen om uit de armoede te komen. Ze heeft er alles voor over om naar school te gaan.

Janice is Mangyan. De Mangyan zijn de oorspronkelijke bewoners van het eiland Mindoro. Tot het einde van de Tweede Wereldoorlog leefden zij hoog in de bergen met weinig contact met de rest van de wereld. Nog steeds hebben zij een eigen cultuur en een eigen taal. Uit respect voor hun eigen cultuur koppelen we deze sponsorkinderen niet aan een vaste sponsor. Het is daarom moeilijker voor ons om de benodigde financiën in te zamelen.

Juist voor deze groep Mangyan kinderen is het belangrijk om onderwijs te kunnen volgen. De Mangyan worden vaak gediscrimineerd en leven in diepe armoede. De jonge generatie wil graag uit hun isolement komen. Onderwijs zien zij als voorwaarde om hun leven te veranderen. Ze hebben hier veel voor over. Janice en Mylene vertellen erover in deze video.

In deze laatste maand van het jaar willen we campagne voor onze Mangyan sponsorkinderen voeren. We hebben nog voor 72 Mangyan sponsorkinderen de financiën nodig. Zorgt u ervoor dat zij naar school kunnen blijven gaan? Als u deze kerstmaand twee maanden onderwijs geeft, dan mogen wij een speciaal ontworpen kerstcadeau geven. Helpt u mee?

Maak jij het onderwijs voor de Mangyan kinderen mogelijk?

Geef vandaag onderwijs aan een Mangyan kind. Zij werken extra hard voor school, want ze geloven dat onderwijs hen uit de armoede kan helpen. We hebben dit jaar nog voor 72 kinderen het schoolgeld nodig. Zij willen er hard voor werken, maakt u het mogelijk?

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details