Platform over schenken, erven en nalaten
Bedruk een leuke button

Bedruk een leuke button

In de zeventiger jaren hadden buttons een enorme impact. En nog steeds! Breng jouw belangrijke persoonlijke boodschap over op een fijne maar heel intense manier. Het is belangrijk om vooral in deze tijd mensen te enthousiasmeren over aangrijpende zaken in de wereld. Maar ook om mensen warm te krijgen voor leuke ondernemingen. Want die zijn er ook.

Gelukkig is er niet alleen maar ellende in de wereld. Er zijn voldoende zinvolle en blij makende onderwerpen om je in te verdiepen. Ook daar kan met buttons reclame voor gemaakt worden. Aandacht vragen door middel van een button is op een subtiele manier reclame maken voor jouw idee. Dat kan de hockeyclub zijn, maar bijvoorbeeld ook de speelgoedwinkel, de kruidenier om de hoek of het trendy restaurant verderop in de straat.

Het leuke speldje

De button is onder andere een modeaccessoire, een eyecatcher en voor verzamelaars een musthave. Voor stichtingen met een non-profit oogmerk, bijvoorbeeld een dierenopvang, zijn buttons een perfect middel om de aandacht te vestigen op het feit dat er veel dieren zijn die hulp nodig hebben. Ook kan er door middel van een button bedrukken aandacht gevraagd worden voor de politieke partij, voor de jeu-de-boulesbaan die onderhoud nodig heeft of het komende muziekfestival.

Opmerkelijk

Het is opmerkelijk dat buttons bedrukken nog steeds zo in is. Ze blijven goed opgemerkt worden. En dat is waar het om gaat. Buttons springen onmiddellijk in het oog. Door de vaak opvallende kleuren steken ze erg af tegen de kleding waar ze opgespeld zitten. Op die manier krijgt de stichting de juiste aandacht, krijgt de plaatselijke voetbalclub voldoende kijkers bij de volgende wedstrijd en de petanquebaan nieuw grind. Het leuke is dat zelf een ontwerp kan worden gemaakt dat op de buttons bedrukt kan worden. Buttons met foto, buttons met tekst of buttons met tekeningen, het kan allemaal. En allemaal hebben ze die opmerkelijke eigenschap: ze trekken onwijs veel aandacht! Als een evenement gepromoot moet worden of als een stichting in de spotlight moet worden gezet; buttons bestellen en de juiste aandacht is gegarandeerd. Het mooie van buttons is ook dat ze verzameld en bewaard worden. Lange tijd blijft de reclame boodschap dus zichtbaar. Eerst een tijd op de kleding, later op het prikbord in de keuken. Succes verzekerd!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details