Platform over schenken, erven en nalaten
Dankzij bijdrage kan Stg. Hulp aan dieren in nood de dieren van minima helpen
Lucky

Dankzij bijdrage kan Stg. Hulp aan dieren in nood de dieren van minima helpen

Stichting Hulp aan dieren in nood helpt de dieren van minima wanneer zij medische hulp nodig hebben. Veel minima zijn prima in staat om de dagelijkse verzorging van hun dier te bekostigen. Zoals voeding en accessoires zoals etensbak, kattenbak, mand en riem. De problemen ontstaan wanneer er sprake is van noodzakelijke maar dure medische behandelingen.

Gelukkig helpt Stichting hulp aan dieren in nood deze dieren en kunnen zij heel veel dieren helpen. Maar ook deze stichting kan soms wel een beetje hulp gebruiken. Daarom deed DierenLot een bijdrage voor de dierenartskosten van de dieren zodat ze weer verder kunnen zonder pijn.

Dankzij de bijdrage, die mogelijk is gemaakt door onze donateurs, giftgevers en loterijspelers, zijn er veel dieren geholpen. Hieronder worden een paar dieren uitgelicht:

Sanering gebit Lucky

Lucky had heel veel last van zijn gebit en wilde daardoor niet meer eten. Het baasje had al van alles geprobeerd om gebitsproblemen te voorkomen, maar dit mocht helaas niet baten. De dierenarts was de enige oplossing. Lucky werd door de dierenarts verlost van haar pijnlijke tandjes en nu gaat alles gelukkig weer goed!

Operatie Jerry

Jerry werd bij Stichting Hulp aan dieren in nood aangemeld door de dierenarts. Jerry had steeds terugkomende blaasproblemen waar hij al meerdere keren aan geholpen was, maar het probleem werd steeds groter en helaas kon het baasje van Jerry de operatie niet betalen. Gelukkig kon de stichting ingrijpen toen de situatie levensbedreigend werd en is Jerry’s leven gered.

Operatie Bambi

Bambi’s linker achterpoot bleek een gescheurde kruisband én een losse knieschijf te hebben. Een operatie was nodig om de jonge hond weer te laten lopen. Inmiddels is Bambi geopereerd!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details