Platform over schenken, erven en nalaten
Dierenambulance Walcheren patrouilleert om dierenleed te voorkomen

Dierenambulance Walcheren patrouilleert om dierenleed te voorkomen

Helaas zijn nog steeds veel hondenbezitters zich niet bewust van het feit hoe snel het warm wordt in een auto. En denken dat ze wel even snel iets kunnen doen met hun dier nog in de auto. Nog elk jaar loopt dit wel ergens fout af of kunnen oplettende voorbijgangers voorkomen dat het fout afloopt.

Om dit dierenleed op het eiland Walcheren deze zomer te voorkomen is er een geweldig initiatief van Dierenambulance Walcheren: zij zijn gestart met een pilot tijdens zomerse dagen, waar ze surveilleren op grote parkeerterreinen bij zowel strand, winkels als attracties in de lokale omgeving, zodat ze snel kunnen handelen bij achtergelaten honden in auto’s. Op dit Zeeuwse eiland zijn in de zomermaanden altijd veel toeristen.

Om niet de gewone dierenhulp in het gedrang te laten komen, vroegen ze een tijdelijke ambulance bij ons aan. Die alleen deze patrouilles kan rijden om dierenleed te voorkomen. Een geweldig initiatief en daarom rijden er tot eind september nu 2 dierenambulances op Walcheren! Een om te surveilleren en een om dieren zo snel mogelijk te helpen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details