Platform over schenken, erven en nalaten
Een kind hoort niet alleen te zijn

Een kind hoort niet alleen te zijn

Houdt u ook zo van de feestdagen? Deze dagen zitten veel mensen het liefst gezellig met familie rond de tafel, kaarsjes aan en spelletjes spelen: veilig en geborgen. Maar wat als er geen veiligheid is? Wat als er helemaal geen eten is? Dat is de situatie waarin Grace (18) zich bevindt. Zij is, samen met haar baby, vooral bezig met overleven. U kunt voor hen een lichtpuntje zijn!

Grace staat er helemaal alleen voor

Toen Grace nog een klein meisje was, overleden haar ouders en ging ze bij oma wonen. Nadat ook haar grootmoeder vier jaar geleden stierf, kwam ze er met haar baby helemaal alleen voor te staan. Het vervallen hutje waarin ze woont biedt nauwelijks bescherming. Als het regent, stroomt het water naar binnen. Haar bed is een deken op een harde stenen vloer. Een onmenselijke situatie, vindt u ook niet?

Een kind hoort niet alleen te zijn

Met uw steun worden Grace en haar baby opgenomen in ons familieversterkende programma. Hun huisje wordt gerepareerd en haar baby gaat naar de opvang, zodat Grace weer naar school kan. De keiharde waarheid is dat er nog veel meer kinderen zoals Grace zijn. Wereldwijd staat 1 op de 10 (!) kinderen er alleen voor. Kinderen die in de steek zijn gelaten, verwaarloosd zijn of leven onder omstandigheden waar ik niet eens aan durf te denken. Kinderen als Amir, Grace en Beatrice. Zij horen niet alleen te zijn. Tijdens de feestdagen niet, nooit niet.

Met een lichtje in de vorm van een donatie geeft u kinderen als Amir, Grace en Beatrice een kans op een betere toekomst. Met uw steun staan zij er niet meer alleen voor. Geef licht. Geef leven. Geef geld.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details