Platform over schenken, erven en nalaten
Een oase voor dieren in nood op Cyprus!

Een oase voor dieren in nood op Cyprus!

Het begon 8 jaar geleden met het opvangen van twee verwaarloosde paarden. Maar er is zoveel dierenleed op Cyprus dat er al snel meerdere zwerfdieren volgden.

In de loop der jaren hebben maar liefst 17 paarden, 350 honden en talloze zieke katten, vee en pluimvee een toevluchtsoord gevonden bij hun asiel genaamd: Moonacre.

Allemaal kwamen ze binnen met een eigen rugzakje. Gelukkig mag er regelmatig een opgeknapt dier verhuizen naar een nieuw adres, als zij weer een adoptant hebben gevonden. Maar dan moet natuurlijk wel de corona-crisis achter de rug zijn.

Tot op heden hebben zij al kunnen zorgen dat 41 (!) gewonde honden geholpen werden met een operatie. Daarbij hebben vele dieren nieuwe kunst-ledematen gekregen in de vorm van een prothese of een rolstoeltje.

Sommige van hen zijn daadwerkelijk daardoor in staat om zich weer zelfstandig te kunnen verplaatsen.

Natuurlijk kost dit alles heel veel geld. Vader heeft gewoon een baan en verder kun je er logeren, paard (leren) rijden en het is een ideale plek om te komen helpen als vrijwilliger.

Maar in deze Coronatijd komt er al maanden niemand helpen of logeren. En vooral de paarden zijn nu eenmaal ontzettend duur in onderhoud. Zullen wij hen gaan steunen, mede als waardering voor alles wat zij voor dieren doen?

Kijk hier voor het hele verhaal.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details