Platform over schenken, erven en nalaten
Grote buitenvolière voor de vogels van De Fûgelpits

Grote buitenvolière voor de vogels van De Fûgelpits

Om de meest natuurlijke leefomgeving voor deze dieren te creëren, wilde de opvang graag een grote vogelvolière bouwen. Een buitenverblijf die past bij de natuurlijke leefomgeving is het beste voor het herstel van de vogels.

Revalideren

Het laatste stukje revalideren kan nu plaatsvinden in een omgeving die ze buiten de opvang gewend zijn. Zo zijn de vogels klaar om weer vrij de natuur in te gaan.

Of in geval van blijvend letsel, waardoor de vogels belemmerd zijn om zichzelf te kunnen redden in de natuur, toch een plek te geven waar ze veilig, fijn en vrij kunnen leven.

Toekenning

De Fûgelpits deed een aanvraag bij Stichting DierenLot en natuurlijk wilde wij graag helpen. Inmiddels is de grote volière gebouwd en al door de eerste vogels in gebruik genomen.  

,,We zijn ENORM blij met het eindresultaat!!! Heel hartelijk dank voor de steun!!! De vogels genieten volop van hun prachtige nieuwe onderkomen en zo heerlijk ruim!”

Bedankt

Dankzij de donateurs, giftgevers en loterijspelers van Stichting DierenLot kunnen de vogels van de Fûgelpits veilig revalideren in de grote buitenvolière voordat ze terugkeren in de natuur.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details