Platform over schenken, erven en nalaten
Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima nemen deel aan live-uitzending ’20 jaar ertoe doen’
Het beschermpaar van het Oranje Fonds, Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima, tijdens Burendag 2012 in Uden. Foto: Bart Homburg / Oranje Fonds

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima nemen deel aan live-uitzending ’20 jaar ertoe doen’

Ter ere van het 20 jarig bestaan van het Oranje Fonds gaan Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima op Huis ten Bosch in gesprek met Oranje Fonds-directeur Sandra Jetten en bestuurslid Kim Putters (Sociaal Cultureel Planbureau) over het werk van het fonds. Het gesprek wordt uitgezonden tijdens het speciale liveprogramma ’20 jaar ertoe doen’, dat op 1 februari om 20.30 uur te zien is via oranjefonds.nl.

De afgelopen twee decennia heeft het Oranje Fonds ruim honderdduizend sociale initiatieven in ons Koninkrijk gesteund, klein en groot, die ervoor zorgen dat mensen mee kunnen doen in de samenleving en dat zij er niet alleen voor staan. In het gesprek met het beschermpaar wordt gesproken over het belang van sociale initiatieven, want zonder hen zouden veel mensen niet mee kunnen doen in de samenleving. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere kansengelijkheid, het belang van buurtactiviteiten en vrijwillige zorg voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben.

Jubileumuitzending

Tijdens de uitzending gaat Lisette Wellens (bekend van o.a. Goedemorgen Nederland) onder andere in gesprek met betrokkenen van Learn2Work, Ixta Noa en vrijwilligers van Multifunctioneel Centrum de Gaveborg. Initiatieven met inspirerende verhalen die ertoe dóen voor onze samenleving. Wil je bij onze live-uitzending zijn? Meld je dan nu aan en ontvang onze kijklink.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details