Platform over schenken, erven en nalaten
Minister Sigrid Kaag op ZOA-businessevent

Minister Sigrid Kaag op ZOA-businessevent

Sigrid Kaag (D66), minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, spreekt op 28 september op het (online) ZOA businessevent. Voor de aanwezige christelijke ondernemers wordt ze geïnterviewd over het belang van ondernemerschap bij noodhulp en wederopbouw. De avond wordt gepresenteerd door EO-presentator Tijs van den Brink.

“Ondernemerschap is cruciaal bij de wederopbouw van een land”, zegt René Vlug, hoofd Fondsenwerving & Communicatie bij ZOA. “Dat hebben we ook gezien bij de wederopbouw van Nederland na de Tweede Wereldoorlog. Met wat Marshall-hulp kregen de ondernemers vleugels. Zo werkt ZOA ook – en we willen Nederlandse ondernemers daar bij betrekken omdat zij de ondernemersgeest begrijpen.”

Ondernemers kunnen zich gratis aanmelden voor het event dat op maandagavond 28 september van 20 tot 21 uur plaatsvindt. In dat uur is er een interview met minister Sigrid Kaag over de kansen voor ondernemers in crisisgebieden. Ook wordt er een korte film gepresenteerd over ondernemers die samen met ZOA werken aan noodhulp en wederopbouw. Het evenement is interactief: er is ruimte voor vragen en gesprek met ZOA en andere ondernemers.

Het is dit jaar de tweede keer dat ZOA dit event voor ondernemers organiseert. In 2018 waren ruim 200 christelijke ondernemers te gast in het Afas-theater in Leusden. Het event is vanwege de coronamaatregelen deze keer volledig online.

Aanmelden is gratis: www.zoa.nl/businessevent

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details