Platform over schenken, erven en nalaten
Mission Possible aanwezig op Pinksterconferentie

Mission Possible aanwezig op Pinksterconferentie

Van vrijdag 7 t/m maandag 10 juni 2019 organiseert Opwekking voor de 49e keer haar jaarlijkse Pinksterconferentie op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. In de loop der jaren is deze gezinsconferentie uitgegroeid tot een ontmoetingsplaats waar duizenden christenen uit verschillende kerken en gemeenten met elkaar het pinksterfeest vieren. Vorig jaar kwamen meer dan 65.000 mensen naar de polder, onder wie meer dan 20.500 kampeerders.

Tijdens de conferentie is er een Mission EXPO waar zo’n 100 organisaties die zich bezighouden met zending, evangelisatie, (pastorale) hulpverlening, (Bijbel)onderwijs of christelijke dienstverlening exposeren.

Mission Possible zal aanwezig zijn met een stand om voorlichting te geven over met name het BabyBox programma. In de stand wordt beschuit met muisjes uitgedeeld en bezoekers kunnen deelnemen aan de actie “Op kraambezoek bij de Roma in Bulgarije’.

De Mission EXPO is geopend van vrijdag 7 juni t/m maandag 10 juni. De openingstijden zijn:

Vrijdag  17.00 – 19.00 uur
Zaterdag 10.00 – 19.00 uur
Zondag 10.00 – 19.00 uur
Maandag 10.00 – 14.00 uur

Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers die een dagdeel bij ons in de stand kunnen staan met name op zaterdag en zondag.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details