Platform over schenken, erven en nalaten
Nieuws

Nationale Postcode Loterij schenkt Terre des Hommes 2.25 miljoen euro

tdh-kopieren

6 maart 2019 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Terre des Hommes is ontzettend dankbaar voor de cheque van maar liefst 2,25 miljoen euro, die we maandag ontvingen tijdens het Goed Geld Gala van de Nationale Postcode. Dat bedrag komt bovenop de 3 miljoen die we vorige week al ontvingen voor het #Sweetie24/7 project.

“Terre des Hommes is ontzettend blij met deze steun en de steun die we vorige week ontvingen voor #Sweetie24/7. We danken  de deelnemers aan de Nationale Postcode Loterij voor hun steun in de strijd tegen kindermisbruik”, aldus Carel Kok, directeur van Terre des Hommes.

Grootschalige en baanbrekende projecten
We zijn blij en trots dat Terre des Hommes inmiddels 23 jaar een beneficiënt van de Nationale Postcode Loterij is. Dankzij deze jaarlijkse steun heeft Terre des Hommes baanbrekende projecten kunnen realiseren.

Denk daarbij bijvoorbeeld aan het project WATCH, dat kindersekstoeristen in Azië actief opspoort en deze samen met lokale overheden arresteert en vervolgt. De slachtoffers krijgen daarbij bescherming en ondersteuning.

Ook de ontwikkeling van het digitale lokmeisje Sweetie werd eerder gefinancierd met geld dat ons geschonken is door de Nationale Postcode Loterij.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mark de Lau

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details