Platform over schenken, erven en nalaten
Dieren

Nieuwe baden voor de quarantaineruimte van Stichting Carnivora

Foto zitbad 2

30 november 2022 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Dit is Stoffel en helaas konden zijn baasjes niet meer voor hem zorgen en hebben zij hem naar Stichting Carnivora gebracht. Alle schildpadden die binnenkomen worden eerst apart gehouden in een quarantaineruimte. Zo weet de opvang zeker dat het dier niks onder de leden heeft en ook geen andere dieren kan aansteken mocht er wel iets zijn.

Aanpassing quarantaineruimte

Onlangs ging Carnivora langs bij schildpaddenopvang Harkema, een andere dierenhulporganisatie die wij ondersteunen, om eens een kijkje te nemen in de opvang en kennis met elkaar te delen. Tijdens het bezoek zagen zij deze quarantaineverblijven. De waterschildpadden die apart moeten zitten of nieuw binnen komen komen in zitbadjes waar de dieren kunnen zwemmen, maar ook op het droge kunnen liggen onder een warmtelamp.

Toekenning

Carnivora vond dit zo’n geweldig idee dat zij gelijk een aanvraag deden bij DierenLot en zo konden zij deze zitbadjes aanschaffen. Stoffel vermaakt zich goed de eerste 14 dagen van zijn quarantaine. Dank jullie wel lieve donateurs dat ik dankzij jullie in zo’n zitbadje mag totdat ik bij mijn vriendjes en vriendinnetjes in de grote vijver mag gaan zwemmen.”

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mark de Lau

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details