Platform over schenken, erven en nalaten
Nieuwe dierenambulance voor FKK

Nieuwe dierenambulance voor FKK

De dierenambulance van Fundashon Kunuku Kakelvers heeft heel wat kilometers gemaakt en was nodig aan vervanging toe. Eigenaren Patrice en Peter van Fundashon Kunuku Kakelvers zetten zich al jaren in voor de (zwerf)honden en (zwerf)katten in nood op Bonaire.

Zij waren dan ook erg blij toen zij de sleutels in ontvangst namen van een nieuwe dierenambulance die zij, ter vervanging van de andere dierenambulance, in bruikleen krijgen. Zo kan de dierenhulporganisatie weer heel wat ritjes maken voor de (zwerf)dieren op Bonaire.

Bonaire

Ook op de Nederlandse gemeenten in de Caraïben vinden we het belangrijk dat dieren een goed bestaan hebben. De dierenambulance is weer volledig uitgerust om de dieren zo veilig mogelijk te vervoeren.

Dierenambulance Fundashon Kunuku Kakelvers

Uitreiking

Het echtpaar dat FFK runt op Bonaire werd gebeld dat er een hond in nood was die gered moest worden. Met spoed gingen zij op de melding af. Bij aankomst bleek er geen hond te zijn, maar wel een dierenambulance. Ze waren dan ook blij verrast toen gedeputeerde Tjin Asjoe de sleutels overhandigde van de nieuwe dierenambulance.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details