Platform over schenken, erven en nalaten
ReumaNederland kiest door corona voor Thuiscollecte

ReumaNederland kiest door corona voor Thuiscollecte

Thuiscollectanten die zich hebben opgegeven, collecteren van 22 tot en met 27 maart eenvoudig vanaf de bank met hun mobiele telefoon. Met dit alternatief hoopt ReumaNederland dit jaar toch een mooi bedrag op te halen. Geld dat hard nodig is voor levensveranderend onderzoek en baanbrekende oplossingen voor de meer dan 2 miljoen Nederlanders die dagelijks leven met de rem van reuma.

Jan-Willem Förch, directeur ReumaNederland: “Vorig jaar maart waren we het eerste collectefonds dat de stekker uit de collecte moest trekken. Twee dagen voor de start. Een enorme teleurstelling, voor al onze 40.000 trouwe vrijwilligers die normaal gesproken langs de deuren gaan. En zeker ook vanwege de inkomsten uit de collecte. Dit jaar hebben we helaas ook moeten concluderen dat langs de deuren gaan er niet in zit door de overheidsmaatregelen en signalen van vrijwilligers. Daarom hebben we als alternatief een online collecte opgezet.”

Kom in beweging en geef!

ReumaNederland is blij dat zoveel mensen zich als thuiscollectant hebben opgegeven en willen helpen om toch van de collecte een succes te maken. “Dus als je een berichtje van een thuiscollectant krijgt, dan hoop ik dat je ons wilt steunen met een anonieme gift. Want de collecte blijft voor ons een erg belangrijke inkomstenbron in onze strijd tegen de rem van reuma”, aldus Jan Willem Förch.Meedoen met de Thuiscollecte of doneren? Klik hier

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details