Platform over schenken, erven en nalaten
Steel Blue doneert meer dan 3 miljoen Australische dollars aan goede doelen

Steel Blue doneert meer dan 3 miljoen Australische dollars aan goede doelen

Lancering: In Our Stride® Duurzaamheidstraject 2020-2025

Steel Blue, wereldwijde fabrikant van veiligheidsschoenen, legt de lat hoog met haar maatregelen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid met de lancering van In Our Stride® Duurzaamheidstraject 2020-2025. De inzet van Steel Blue om voortdurend te verbeteren, ethisch te handelen en bij te dragen aan de samenleving als geheel, wordt nu meer dan ooit concreet met het In Our Stride®-initiatief en de Big Five Goals gebaseerd op de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de VN.

”Bij Steel Blue erkennen we de onderling verbonden aard van mondiale problemen en onze activiteiten over de hele wereld. Het behalen van deze doelen is de sleutel om samen met onze klanten, zakelijke partners en de gemeenschap te werken en inclusiever worden. Daarom streven we ernaar om in 2025 vijf belangrijke duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.” – Garry Johnson, Steel Blue CEO.

Steel Blue’s bijdrage in 2020-2025

Mensenrechten: In 2025 is het risico van moderne slavernij binnen onze keten geëlimineerd.

Klimaat: In 2025 is de hele organisatie CO2-neutraal.

Milieu: In 2025 is al het leer uitsluitend afkomstig van leveranciers met een Leather Working Group (LWG) GOLD Rating.

Diversiteit en inclusiviteit: In 2025 is het personeelsbestand gediversifieerd met 33% vrouwen of meer.

Gemeenschap: Tussen 2020 en 2025 bedragen de donaties en steun ten behoeve van maatschappelijke organisaties en projecten AUD$ 1,5 miljoen, waarmee de totale maatschappelijke ondersteuning van Steel Blue ruim 3 miljoen AUD bedraagt.

“We zullen blijven samenwerken met onze partners en ons concentreren op gebieden waar we de grootste stappen kunnen zetten om de wereldwijd aangenomen VN-doelstellingen voor duurzame ontwikkeling steunen. We spelen een belangrijke rol bij het bereiken van deze doelen, we verdedigen ze om een positieve impact te creëren voor onze mensen, leveranciers en lokale gemeenschappen. Onze toewijding aan maatschappelijk verantwoord ondernemen nemen we mee op ons pad”, zegt Garry.

Meer details over Steel Blue’s In Our Stride® en Big Five Goals zijn te vinden op de website: steelblue.com/duurzaamheid

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details