Platform over schenken, erven en nalaten
Van droom naar realiteit voor Dierenasiel Bommelerwaard

Van droom naar realiteit voor Dierenasiel Bommelerwaard

Het Dierenasiel Bommelerwaard stond voor een spannende tijd. Enkele jaren geleden begonnen ze met de bouw van een gloednieuw opvangcentrum voor zwerf- en afstandsdieren. Dankzij spaargeld, gulle donaties, een lening en onvermoeibare toewijding, werd een langgekoesterde droom uiteindelijk werkelijkheid in oktober.

Aangezien er dagelijks veel zware voorwerpen, zoals zakken hondenvoer van 15 kilo, moeten worden verplaatst, was het cruciaal om een goederenlift in het gebouw te hebben. Om het benodigde geld bijeen te brengen, organiseerden ze een duckrace. Dit evenement vindt jaarlijks plaats in Bommelerwaard, en dit jaar ging de volledige opbrengst naar het Dierenasiel Bommelerwaard. Voor slechts € 2,- kon je één eendje sponsoren. Door deel te nemen, maakte de deelnemers kans op geweldige prijzen (gesponserd door lokale ondernemers) en droeg je bij aan het gloednieuwe dierenasiel.

Maar liefst 6.000 eendjes werden losgelaten in het water, wat resulteerde in een totale opbrengst van € 7.915,-. Dankzij een verdubbelaar werd er € 1.250,00 aan toegevoegd, wat het totaal op € 9.165,00 bracht. Hiermee kunnen de laatste details worden afgerond, waaronder de realisatie van de goederenlift.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details