Platform over schenken, erven en nalaten
Vogelambulance voor Vogelasiel de Houtsnip

Vogelambulance voor Vogelasiel de Houtsnip

Bij Vogelasiel de Houtsnip hebben ze sinds vandaag een DierenLot Vogelambulance! De ambulance heeft onder andere een couveuse, waar kwetsbare vogels gelijk in kunnen, een brancard om gewonde grotere vogels zoals zwanen mee te kunnen vervoeren en een kleine bench waarin de grotere vogels  veilig kunnen verblijven tijdens de rit. Natuurlijk bevat de ambulance ook alle andere materialen om de vogels veilig te kunnen helpen.

De Houtsnip reed met een eigen oude bestelbus van 12 jaar oud die zijn beste tijd gehad had. Alleen dit jaar al hadden ze voor meer dan € 2.000,00 reparatiekosten aan de auto en op een gegeven moment is een auto dat niet meer waard en is het beter om een nieuwe auto te gaan rijden. Maar daar had de organisatie geen geld voor. Gelukkig konden wij helpen en deze volledig op de stichting ingerichte ambulance in bruikleen geven.

Nu kunnen de vogels veilig en comfortabel opgehaald worden als ze in nood zijn, maar ook weer uitgezet worden als ze weer hersteld zijn! Veel succes met deze mooie ambulance!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details