Platform over schenken, erven en nalaten
War Child | Peace Session Festival – Den Haag

War Child | Peace Session Festival – Den Haag

Op 21 september – de Internationale Dag van de Vrede – organiseren wij het Peace Sessions Festival op het strand van Den Haag. Vier samen met ons de vrede: ontmoet onze ambassadeurs, ontdek alles over ons werk en ervaar de activiteiten die wij met kinderen doen.


Koop jouw tickets | Bekijk het programma


Peace Sessions Festival

Met jouw steun kunnen we kinderen in oorlog helpen. Daar willen we je eens uitgebreid voor bedanken. Daarom organiseren we het Peace Sessions Festival in strandpaviljoen De Staat in Den Haag. Ervaar je met je familie en vrienden wat wij doen voor kinderen in oorlog.

In drie verschillende tenten dompelen we je onder in de wereld van War Child. Zo ga je met Marco Borsato mee op reis door 21 jaar War Child, laat je je meevoeren door het indrukwekkende oorlogsverhaal van Zoni Weisz en krijg je een idee hoe het is om te werken in een conflictgebied tijdens een Security Training. Ondertussen geniet je met je voeten in het zand van een spetterend optreden van de finalisten van onze Jij&Ik tv-show!

Uiteraard vergeten we tijdens dit festival de kinderen niet. Zij kunnen hun eigen vlieger maken, trommelen op een djembé, chillen met YouTuber Quinsding of dansen in onze Silent Disco. En wat dacht je van een potje bubbelvoetbal of een graffiti maken op het strand? Kortom: genoeg te doen voor iedereen! Meer over het programma

Zet in je agenda

Datum: 21 september 2019
Tijd: 12:30 – 18:00 uur
Locatie: Strandpaviljoen – De Staat in Den Haag
Tickets: € 7,50* per ticket voor volwassenen (incl. 2 drankjes)

Dit evenement is voor alle leeftijden, dus neem je kinderen vooral mee. En ze krijgen nog gratis toegang ook. Snelle beslissers worden beloond. Tot 14 juli betaal je slechts € 5,- per ticket.

*Het is ons gelukt om weer bijna alles gesponsord voor elkaar te krijgen. Maar niet alles. Daarom vragen we een kleine bijdrage voor het festival.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details