Platform over schenken, erven en nalaten
Wildopvang onder de Regenboog verrast met auto én geldbedrag!

Wildopvang onder de Regenboog verrast met auto én geldbedrag!

Bij Wildopvang onder de Regenboog keken ze al de hele week uit naar deze dag. Zij zouden een dierenambulance in bruikleen krijgen van DierenLot! Zoveel mogelijk vrijwilligers werden opgetrommeld om dit feestelijke moment mee te vieren en ook wethouder Wiendels was van de partij.  

Maar het feestje werd nog veel groter! De dierenambulance kwam gevuld met een heel bijzonder extraatje richting Eck en Wiel: een cheque uit het Maarten Stoopendaal Droomfonds van maar liefst € 25.000,-. De opvang heeft dringend behoefte aan een opknapbeurt maar voor dit soort werkzaamheden is gewoon geen geld beschikbaar. Nu is dat er wel. Er ligt al een plan voor alle werkzaamheden die gedaan moeten worden, maar daar wordt nu eens goed naar gekeken welke zaken prioriteit hebben en met deze extra schenking echt goed opgepakt kunnen worden.

Veel dierenhulporganisaties durven niet om geld te vragen voor dit soort grote projecten , terwijl juist deze bedragen zo hard nodig zijn om de dieren echt goed te kunnen blijven verzorgen.

Met de ambulance kunnen ritten veel effectiever gedaan worden. Al het vervoer met dieren naar gespecialiseerde opvangen werd nu met personenauto’s gedaan, maar dat is natuurlijk niet handig. Onlangs moesten er nog 20 gansjes naar Drenthe, in de gewone auto gingen er maar 6 tegelijk mee. Dat betekent heel veel nutteloze kilometers die met de dierenambulance, die natuurlijk ook veel beter voor dit soort vervoer is toegespitst, nu voorkomen worden.

Rieky maakte een leuke vlog van de opvang en de uitreiking:

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details