Platform over schenken, erven en nalaten
Door het coronavirus heeft het Haags Dierencentrum helaas geen fondsenwervende evenementen kunnen organiseren en moest dit op een andere manier gebeuren.

Door het coronavirus heeft het Haags Dierencentrum helaas geen fondsenwervende evenementen kunnen organiseren en moest dit op een andere manier gebeuren.

Zo zijn zij gekomen op het ontwerpen van eigen katoenen. Ze zijn een must voor alle dierenliefhebbers die om het milieu geven en tegelijk de asieldieren graag steunen. Leuk voor jezelf of om kado te geven.

Handig voor de boodschappen, voor je laptop, voor een dagje park of strand. Deze tassen zijn handig voor bijna alles!

Ben je gek op katten? Dan is de cats-tas misschien iets voor jou. Ben je meer van de honden? Dan is de dogs-tas de perfecte match voor jou. Wil je aan iedereen laten zien dat het adopteren van een asieldier belangrijk is, kies dan voor de ‘Adopt your love’.

Je kunt deze superleuke tassen (€ 10 per stuk, excl. €4 verzendkosten) bestellen via deze link: https://haagsdierencentrum.nl/campagnes/fairtrade-hdc-tassen/.

Vind je ze alle drie te gek? Dan krijg jij er drie voor € 25. Stuur dan even een mail  naar kantoor@haagsdierencentrum.nl, zodat je ze af kunt halen.

De opbrengst van de tassen gaat natuurlijk naar de asieldieren.

Wees er snel bij op=op!!

Heb je een vraag of een grote bestelling, mail dan even naar kantoor@haagsdierencentrum.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details