Platform over schenken, erven en nalaten
Kom jij ook in beweging tegen kanker?

Kom jij ook in beweging tegen kanker?

Ga je wandelen, hardlopen of fietsen*? Het maakt niet uit wat je kiest, als je maar in beweging komt. Met elkaar leggen wij zaterdag 26 juni 2021 vele kilometers af om bij te dragen aan wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Deelname is dus niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor anderen. Want alleen samen maken we kanker kansloos.

Kies een afstand die bij jouw past en start vanaf je eigen voordeur of gekozen locatie. Met behulp van de eRoutes app krijg je op basis van jouw GPS locatie diverse routes voorgesteld*. Het is ook mogelijk een eigen route af te leggen.
Onderweg kom je langs virtuele stempelposten en word je aangemoedigd om jouw prestatie te voltooien. Daar hoort natuurlijk een mooi deelnemerspakket bij met o.a. een vette medaille!

De Tocht tegen Kanker is 100% coronaproof, daardoor weet je zeker dat deze altijd doorgaat!

In onderstaande video legt Martin van Waardenberg jou uit hoe ook jij in beweging kunt komen tegen kanker.

Medaille

Met behulp van de eRoutes app bepaal je zelf je afstand en kies je een route die start vanaf je eigen voordeur of een gekozen locatie. Onderweg kom je langs virtuele stempelposten en word je aangemoedigd om jouw prestatie te voltooien.

En natuurlijk wacht er aan het eind van de tocht een limited edition Tocht tegen Kanker medaille op je. Wacht daarom niet te lang met inschrijven, want op = op. Meer informatie

*De app houdt geen rekening met stoplichten of korte routes de stad uit en maakt routes tot 60 kilometer. Dus wil je lekker doortrappen? Dan adviseren wij om in de app te kiezen voor ‘start zonder route’ en een eigen route te fietsen. Er kan wel gebruik worden gemaakt van één van de beschikbaar gestelde gps-bestanden die je kan downloaden. Deze kan je hier terugvinden. Zorg dat je bent ingelogd om de pagina te kunnen bekijken.

De Tocht tegen Kanker is coronaproof. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk om zich aan de geldende coronamaatregelen te houden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details