Platform over schenken, erven en nalaten
KWF Vriendendienst organiseert hulp

KWF Vriendendienst organiseert hulp

Wil je graag iemand die kanker heeft helpen? Of heb je als patiënt of naaste zelf hulp nodig? KWF Vriendendienst is daarvoor een prima hulpmiddel.

Kan ik iets voor je doen?
Als mensen in hun omgeving een vriend met kanker hebben, willen ze graag vaak iets voor hem of haar doen. Maar wat dan, en wanneer? Misschien durven ze hun hulp niet aan te bieden omdat ze niet weten wat er moet gebeuren. Of omdat ze twijfelen of hun vriend er wel op zit te wachten. Of iemand is zelf kankerpatiënt of mantelzorger en hoort vaak ‘Als ik iets voor je kan doen, laat het me dan weten?’, maar vindt het toch moeilijk om hulp te vragen.

Hoe werkt KWF Vriendendienst?
Herkenbaar? KWF Vriendendienst maakt hulp aanbieden en vragen makkelijker. Met KWF Vriendendienst kan er een groep aangemaakt worden met vrienden en familieleden die graag iets willen doen. En degene die hulp nodig heeft zet er taken in waar hij of zij hulp bij nodig heeft. Bijvoorbeeld boodschappen doen, wandelen met de hond of het naar school brengen van de kinderen.

Overzichtelijk
De vrienden en familieleden krijgen automatisch een melding van nieuwe taken waar hun vriend hulp bij kan gebruiken. Zij kunnen aanvinken welke taak ze op zich willen nemen. Zo is in 1 oogopslag duidelijk waar hulp bij nodig is en wie wat doet. Dat werkt snel en handig!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details