Platform over schenken, erven en nalaten
Gezondheid

Periodiek schenken aan KWF

Spaarvarken_doneren_laboratorium-960x480px

4 oktober 2022 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Weet u al dat periodiek schenken een slimme manier van geven is? Uw gift is dan – zonder drempelbedrag – aftrekbaar. Zo levert uw gift u meer belastingvoordeel op. En ontvangt KWF een mooi bedrag voor onderzoek en zorg & ondersteuning.

Een schenkingsovereenkomst

U draagt met een schenkingsovereenkomst 5 jaar of langer bij aan financiering van onderzoek naar kanker en aan investering in zorg en ondersteuning voor iedereen die geraakt wordt door kanker. Via onze handige rekenhulp kunt u berekenen wat een periodieke gift u aan belastingvoordeel oplevert. Dat bedrag kan oplopen tot 37,05% van uw gift.

Hoe regel ik dat?

Een schenkingsovereenkomst is makkelijk en gratis te regelen via dit online formulier . Of vraag een papieren formulier aan. Geeft u al aan KWF? Dan kunt u met een periodieke schenkingsovereenkomst méér schenken zonder dat het u netto meer kost. Kiest u voor een schenkingsovereenkomst, dan beëindigen wij automatisch uw lopende donatie.

AVG-certificaat

KWF heeft een ANBI-status en het CBF-keurmerk. KWF heeft daarnaast het AVG-certificaat. Dat houdt in dat KWF op de juiste manier met persoonsgegevens omgaat.

Meer informatie

Lees hier meer over periodiek schenken.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mark de Lau

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details