Platform over schenken, erven en nalaten
Periodiek schenken aan KWF

Periodiek schenken aan KWF

Weet u al dat periodiek schenken een slimme manier van geven is? Uw gift is dan – zonder drempelbedrag – aftrekbaar. Zo levert uw gift u meer belastingvoordeel op. En ontvangt KWF een mooi bedrag voor onderzoek en zorg & ondersteuning.

Een schenkingsovereenkomst

U draagt met een schenkingsovereenkomst 5 jaar of langer bij aan financiering van onderzoek naar kanker en aan investering in zorg en ondersteuning voor iedereen die geraakt wordt door kanker. Via onze handige rekenhulp kunt u berekenen wat een periodieke gift u aan belastingvoordeel oplevert. Dat bedrag kan oplopen tot 37,05% van uw gift.

Hoe regel ik dat?

Een schenkingsovereenkomst is makkelijk en gratis te regelen via dit online formulier . Of vraag een papieren formulier aan. Geeft u al aan KWF? Dan kunt u met een periodieke schenkingsovereenkomst méér schenken zonder dat het u netto meer kost. Kiest u voor een schenkingsovereenkomst, dan beëindigen wij automatisch uw lopende donatie.

AVG-certificaat

KWF heeft een ANBI-status en het CBF-keurmerk. KWF heeft daarnaast het AVG-certificaat. Dat houdt in dat KWF op de juiste manier met persoonsgegevens omgaat.

Meer informatie

Lees hier meer over periodiek schenken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details