Platform over schenken, erven en nalaten
SOS Kinderdorpen werkt al jaren in zowel Israël als de Gazastrook.

SOS Kinderdorpen werkt al jaren in zowel Israël als de Gazastrook.

En ook nu, onder de moeilijkste omstandigheden denkbaar, blijven we kinderen beschermen. We bieden onderdak als kinderen hun ouders hebben verloren. En ondersteunen families zodat ze bij elkaar kunnen blijven. En daar hebben we uw hulp bij nodig.

Samen met uw steun kunnen wij kinderen en families ter plekke helpen en bieden wij:

* Bescherming, onderdak en zorg aan kinderen die gescheiden zijn van hun ouders.

* Directe ondersteuning voor de meest getroffen gezinnen om verdere scheiding van ouders en kinderen te voorkomen.

* Psychosociale zorg om kinderen en collega’s te helpen met het verwerken van opgelopen trauma’s.

* Financiële steun voor gezinnen die de hulp het hardst nodig hebben.

* Ondersteuning van partners in de getroffen gebieden, zodat zij snel kunnen reageren op de behoeften van kinderen en gezinnen.

Dit is een situatie waar niemand wint. SOS Kinderdorpen is daar, zowel in Palestina als Israël, om kinderen en families zo goed als we kunnen te beschermen. Zonder een kant te kiezen, maar door ons te houden aan ons basisprincipe: het ondersteunen van kinderen en jongeren. Overal ter wereld, op ieder moment.

Daarom doen wij een oproep: kom onmiddellijk in actie om kinderen en hun rechten te beschermen. Elke oorlog is een oorlog tegen kinderen. Degenen die het hardst lijden, zijn degenen die niet verantwoordelijk zijn voor het conflict. Deze slachtoffers hebben onze steun hard nodig. Uw steun is hard nodig.

Kinderen hebben steun nodig om hun weg naar herstel te vinden. Maar dat kunnen zij niet zonder helpende hand. Eén die ze een veilige plek biedt tussen het puin. Eén die ze liefdevol troost zodat ze over hun trauma’s durven te praten. Eén die hun wonden verbindt. Alles wat zij nodig hebben om ooit, op een dag, weer gewoon kind te kunnen zijn.

Wilt u de kinderen van Israël en Palestina helpen?

Zorg dat SOS Kinderdorpen in Israël en Palestina kinderen en families in nood kan blijven ondersteunen in deze verschrikkelijke tijd.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details